Centrul de sănătate – Relaxare

Vă așteptăm la Băile termale Vața, la relaxare, într-un cadru natural deosebit, cu bioclimat de cruțare pentru sănătate și stare de bine!

În Centrul de Sănătate de la Băile termale Vața, puteți beneficia de mai multe proceduri de relaxare. Băile cu apă termală de la Vața sunt cunoscute pentru efectele lor terapeutice și se pot efectua în Centrul de Sănătate atât la vană, cât și la bazin.

Relaxare la bazinul cu apă termală și saună

35 lei / persoană / ședință (1-2 ore) – Tariful include accesul la bazinul cu apă termală și saună

*Persoanele cazate la Complex Vața Băi plătesc o singură dată pe zi taxa de intrare la bazin plus saună și au acces toată ziua, conform programului de funcționare

*Pentru procedurile de relaxare efectuate în Centrul de Sănătate, acceptăm plata cu cardul de vacanță!

Accesul la bazinul cu apă termală se face după următorul orar:

Luni – joi: 10:00 – 19:00; Vineri, sâmbătă și duminică: 10:00 – 20:00

*Notă: La bazinul interior se intră cu halat de baie, prosop, dres de baie și șlapi, iar accesul la saună se face cu prosop, fără șlapi.

Proceduri de relaxare, pentru o stare de bine!

Masajul de relaxare, masajul cu pietre calde, masajul cu bețe de bambus, masajul anticelulitic, exfoliant și hidratant sunt metode eficiente de menținere a sănătății, de încetinire a  proceselor de îmbătrânire și sunt indicate în prevenirea multor afecțiuni.

Practicarea saunei uscate de câteva ori pe săptâmînă, aduce multiple beneficii organismului: ajută la creșterea imunității, contribuie la înfrumusețarea pielii, conferindu-i strălucire și luminozitate, stimulează circulația sanguină, îmbunătățește calitatea somnului, stimulează relaxarea organismului și ajută la eliminarea stresului.

Băile la vană cu apă termală, plante și uleiuri esențiale dau o notă aparte și profundă relaxării.