Platou brânzeturi (2 persoane)

80 g Gorgonzola, 80 g Brie, 80 g Cheddar, 80 g Emmentaler, 100 g struguri, 50 g mere, 50 g nucă, 60 g crackers, 30 ml miere, décor

Platou Vața (2 persoane)

70 g ardei grași, 75 g brânză de burduf, 55 g cârnați de casă, 80 g cașcaval, 70 g castraveți, 2 buc ceapă verde, 50 g mușchiuleț, 70 g roșii, 70 g salam, 70 g slănină, 120 g telemea

Creveți în unt cu verdeață și pâine de casă

150 g creveți, 50 g unt, 20 g mix verdeață (pătrunjel verde, rozmarin), 3 g sare, 1 g piper, 20 g ulei de măsline, 150 g pâine de casă prăjită, 30 g usturoi

Tartar păstrăv afumat

120 g file de păstrăv afumat, 50 g castraveți murați, 50 g ardei kapia, 20 g pătrunjel, 30 g maioneză, 5 g muștar, 10 g pătrunjel, 100 g măsline negre, 150 g pâine prăjită

Close
Close
× WhatsApp Chat