Piept de pui mediteranean
(pollo alla meditterannea)
220 g piept de pui, 40 g roșii, 40 g cașcaval, 50 g mix salată, 30 g dressing Knorr muștar cu miere, 3 g sare, 1 g piper, décor.
Tigaie de pui picantă (Asian style) cu orez
120 g pui, 100 g morcov, 40 g ceapă roșie, 50 g ardei gras (două culori), 50 g ciuperci, 20 ml sos de soia Knorr, 20 ml sos dulce-acrișor, 3 g sare, 1 g piper, 20 ml ulei, 50 g orez.
Antricot de vită, salată de cartofi
și sos de piper, d. ceapă
250 g antricot vită argentina, 30 g sos de piper verde Knorr, 150 g cartofi, 30 g rucola, 5 g rozmarin, 2 g sare Maldon, 30 g rucola, 20 g parmezan, décor.
Caș pane cu dulceață de afine și mix de salată
150 g cașcaval, 20 g făină, 30 g pesmet, 1 ou, 30 g salată, 30 g dulceață de afine.
Cotlet de berbecuț
220 g cotlet de berbecuț, 30 g mix salată, 10 g dressing muștar Knorr, 200 g cartofi, 20 g ceapă, 5 g zahăr, 3 g sare, 20 g oțet balsamic, 20 g ulei de măsline, 2 g piper, 10 g ulei.
Burger black angus, cartofi dulci, sos
200 g pastilă burger, 1 chiflă brioche, 20 g mix salată, 50 g sos Knorr burger, 30 g cheddar, 10 g ceapă prăjită, 200 g cartofi dulci, 3 g sare, 1 g piper, 20 g bacon, 30 ml sos sweet chili, décor.