
Ciorbă de legume
50 g cartofi, 20 g ceapă, 50 g morcov, 20 g varză, 50 g ardei iute murat, 1 g sare, 2 ml ulei, 40 g mazăre, 40 g fasole verde, 10 g țelină, 20 g păstrăv rădăcină, 10 g roșii, 20 g ardei, 10 g bază pentru mâncare, 10 g pastă de tomate, 1 g piper

Ciorbă de văcuță
50 g cartofi, 20 g ceapă, 50 g morcov, 20 g varză, 1 g sare, 20 ml ulei, 40 g mazăre, 40 g fasole verde, 10 g țelină, 20 g păstrăv rădăcină, 10 g roșii, 20 g ardei, 10 g bază pentru mâncare, 120 g carne de vită, 10 g pastă de tomate, 1 g piper măcinat.

Ciorbă de burtă
1 ou, 50 ml oțet, 20 g ceapă, 50 g morcov, 50 g ardei murat, 2 ml ulei, 10 g țelină, 30 g lămâie, 200 g burtă de vită, 150 g oase de vită, 10 g bază pentru mâncare, 30 g usturoi, 20 g piper, 2 g piper

Ciorbă ardelenească de porc
60 g afumătură, 10 g ceapă, 20 g morcov, 20 g păstrăv, 20 g țelină, 40 g cartofi, 20 g mazăre, 40 g smântână, 1 ou, 3 g sare, 1 g piper, 3 g tăron.
Supă cremă de usturoi
10 g usturoi, 100 g cartofi, 20 g ceapă, 3 g sare, 100 g pâine prăjită, 5 ml ulei aromatizat, 100 g pâine prăjită