Păstrăv în malai

300 g păstrăv, 100 g mălai, 5 g sare, 2 g piper, 30 g iaurt grecesc, 5 ml ulei de măsline, 5 g usturoi, 30 g lămâie, 1 roșie cherry, décor.

Mici Vața – cu porc și vită
black angus și cartofi prăjiți

200 g mici, 40 g muștar, 5 ml ulei, 250 g cartofi congelați.

Coaste de porc sous vide

450 g coaste de porc, 200 g cartofi wedges, 50 ml sos barbeque Knorr, 3 g sare, 1 g piper, 50 ml ulei, 50 g mix salată.

Virsli Vața tradiționali

200 g virșli, 30 g muștar, 10 g boia.

Mămăligă în straturi cu
piept de porc și brânză de burduf

100 g piept de porc afumat, 70 g făină de mălai, 100 g brânză de burduf, 3 g sare, 1 g piper, 20 ml ulei, 1 roșie cherry.

Ceafă la grătar cu cartofi prăjiți

300 g ceafă, 2 g sare, 1 g piper, 250 g cartofi congelați.

Șnițel Panko Vata
(cașcaval și virșli)

150 g pui, 80 g virșli, 40 g cașcaval, 1 ou, 30 g făină albă, 50 g pesmet, 3 g sare, 1 g piper, 20 ml ulei.

Escalop de porc

250 g cotlet de porc, 150 g ciuperci, 50 ml vin alb, 1 g sare, 2 ml ulei, 1 g piper, 100 g de făină de mălai, 2 g sare, 2 ml ulei, 10 g unt.

Close
Close
× WhatsApp Chat