100 g paste, 10 g ceapă, 50 g morcovi, 3 g sare, 30 ml ulei, 10 ml vin alb, 30 g țelină, 10 g pastă de tomate, 30 g unt, 20 g parmezan, 150 g carne tocată.
Spaghete Carbonara
1 ou, 10 g ceapă, 3 g sare, 100 g paste, 20 ml Gran Cucina, 1 g piper, 50 g bacon, 30 g parmezan, 30 ml ulei de măsline.
Tagliatele cu creveți
100 g tagliatelle, 80 g creveți, 50 g roșii cherry, 10 g usturoi, 20 g ulei de măsline, 5 g pătrunjel, 20 g smântână lichidă, 3 g sare, 1 g piper.
Risotto cu hribi
70 g orez, 30 g hribi, 5 g praf de hribi, 30 g unt, 3 g sare, 1 g piper, 20 g parmezan, décor.